Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Falsklarm om corona?" by Sucharit Bhakdi & Karina Reiss ~ Book PDF Kindle ePub Free

Falsklarm om corona?

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Falsklarm om corona?
  • Author : Sucharit Bhakdi & Karina Reiss
  • Release Date : January 10, 2020
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,Professional & Technical,Medical,
  • Pages : * pages
  • Size : 3739 KB

Description

I boken Falsklarm om corona? ­ifrĂ„gasĂ€tter de tvĂ„ tyska forskarna Sucharit ­Bhakdi och Karina Reiss flera av grundpelarna i den etablerade tolkningen av den nya coronaviruspandemin.
- Det nya coronaviruset Ă€r exceptionellt far­ligt!
- Det kan bara bekÀmpas genom strÀnga restriktioner som lockdown!
- Det kan bara besegras med nya vacciner!
Dessa pĂ„stĂ„enden ses av mĂ„nga som sjĂ€lvklara ­sanning­ar och ligger till grund för den coronastrategi som tillĂ€mpas av nĂ€stan alla vĂ€rldens regeringar.
Men Àr dessa pÄstÄenden sanna?
Nej, menar Sucharit ­Bhakdi och Karina Reiss. I Falsklarm om corona? ­ana­ly­serar de den nya pandemin och hur den har ­hante­rats. Bland annat drar de följande slutsatser:
- SARS-CoV-2 Ă€r inte farligare Ă€n andra ­luft­vĂ€gs­virus som vi har lĂ€rt oss att leva med.
- Dödligheten Ă€r jĂ€mförbar med den för en vanlig sĂ€songs­­influensa.
- Drakoniska motĂ„tgĂ€rder Ă€r kontra­produktiva eftersom de orsakar större ­skador Ă€n viruset.
- Vacciner mot SARS-CoV-2 behövs inte, dĂ„ de flesta redan Ă€r del­vis immuna och dĂ„ skadorna av vaccinerna kan bli stora.
"Vi sköt mygg med kanoner och myggen surrar obesvÀrat vidare. Samtidigt raserade vi under loppet av nÄgra mÄnader grundpelarna i hÀlso- och sjukvÄrdssystemet, ekonomin och samhÀllet vilket kan fÄ mycket allvarliga följder pÄ lÄng sikt."
1:A PÅ DER SPIEGELS BESTSELLERLISTA
1:A PÅ BESTSELLERLISTAN PÅ AMAZON.DE
OM FÖRFATTARNA
Sucharit Bhakdi Ă€r professor emeritus och forskare med ­inriktning pĂ„ mikrobiologi och infektionsepide­mio­­­­logi. Han var ­tidigare förestĂ„ndare för Institutet för medicinsk mikro­biologi och hygien vid Johannes Gutenberg­-universitetet i Mainz och har publicerat över 300 artiklar i vetenskapliga tidskrifter.
Karina Reiss Ă€r professor och forskare vid ­Christian ­Albrechts-universitetet i Kiel med ­inriktning pĂ„ bio­kemi, infektioner, cellbiologi och medicin. Hon har publicerat över 60 artiklar i vetenskapliga tidskrifter.
Sucharit Bhakdi och Karina Reiss har tidigare pub­­licerat boken Schreckgespenst Infektionen: Mythen, Wahn und Wirklichkeit (2016).
UR BOKEN
"Den vansinniga sjÀlvdestruktionen mÄste fÄ ett slut"
LuftvÀgsvirus Àr en betydande dödsorsak över hela vÀrlden och berÀknas varje Är ge upphov till mellan tvÄ och tre miljoner dödsfall. MÄnga virus Àr ansvariga.
Nu har en ny medlem lagts till listan. Precis som Ă€r fallet vid andra virus utgör SARS-CoV-2-viruset ett hot frĂ€mst mot Ă€ldre mĂ€nniskor med allvarliga bakomliggande sjukdomar. ­Beroende pĂ„ land och region dör mellan 0,02 och 0,4 procent av dem som fĂ„tt infektionen, ­vilket Ă€r jĂ€mförbart med sĂ€songsinfluensa. SARS-CoV-2 ska dĂ€rför inte tilldelas nĂ„gon speciell betydelse som luftvĂ€gs­patogen.
SARS-CoV-2-epidemin var aldrig ­nĂ„gon ­epidemi av na­tio­nell angelĂ€genhet. TillĂ€mp­ningen av undantagsregler i smittskyddslagstiftningen var ogrundad. I mitten av april 2020 stod det klart att epidemin nĂ€rmade sig sitt slut och att de preventiva Ă„tgĂ€rderna vĂ„llade ­irreparabla indirekta skador pĂ„ alla livets ­omrĂ„den. ÄndĂ„ fortsatte regering­en sitt destruktiva korstĂ„g mot spökviruset och Ă„sido­satte dĂ€rmed fun­damentet i en sann demokrati.
NĂ€r du lĂ€ser dessa rader Ă€r ett stort experi­ment med mĂ€n­niskor pĂ„ vĂ€g att förverkligas med genbaserade vacciner vars ­olycksbĂ„dande risker aldrig har avslöjats för de tusentals ­ovetande försökspersonerna.
Med denna lilla bok vill vi vittna om hur vĂ„rt arv frĂ„n upp­­lysningstiden hĂ„ller pĂ„ att förskingras. MĂ„ den vĂ€cka Homo Sapiens och sporra henne att göra skĂ€l för sitt namn. Den van­sin­niga sjĂ€lvdestruktionen mĂ„ste fĂ„ ett slut.
Sucharit Bhakdi och Karina Reiss


Free PDF Download "Falsklarm om corona?" Online ePub Kindle