Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Falsk spegel" by Jia Tolentino ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Falsk spegel

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Falsk spegel
  • Author : Jia Tolentino
  • Release Date : January 14, 2020
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1145 KB

Description

”En galet skarp och utmanande bok som kommer att fĂ„ mĂ„nga av oss att ta en ordentlig titt i spegeln. Den fyllde mig med hopp.”
Zadie Smith
Med sin blĂ€ndande förmĂ„ga att skapa ordning i kaoset Ă€r Jia Tolentinos debutbok Falsk spegel den mest uppmĂ€rk­sammade essĂ€samlingen i USA pĂ„ mĂ„nga Ă„r. NĂ€r den kom ut hösten 2019 ringlade köerna lĂ„nga i amerikanska stĂ€der för att fĂ„ lyssna pĂ„ den unga New Yorker-journalistens tankar om internet, populĂ€rkultur och politik, och snabbt översattes den till ett flertal sprĂ„k.
I nio texter tittar Tolentino pĂ„ fenomen dĂ€r vĂ„ra kollek­tiva idĂ©er och fantasier kommer till uttryck: sociala medier, reality-tv, bröllopsindustrin, hjĂ€ltinnor i litteraturen och mediernas bevakning av sexuellt vĂ„ld. Hennes essĂ€ om den febriga mardröm vi kallar internet, dĂ€r hon menar att internet har blivit skit för att det bygger pĂ„ att vi hela tiden utgĂ„r och agerar utifrĂ„n jaget, har vid det hĂ€r laget uppnĂ„tt klassikerstatus.
Lika insiktsfullt och roligt skriver hon om religion, ecs­tacy, athleisure, barre, dyra sallader och den amerikanska glorifieringen av bedragare. Under ytan glöder en frustra­tion över samhĂ€llets orĂ€ttvisor.
”Jia Tolentino kan mycket vĂ€l vara vĂ„r tids Joan Didion.”
Vulture


PDF Books "Falsk spegel" Online ePub Kindle